Η Εταιρεία Skiasis Protection δραστηριοποιείται σε εξειδικευμένες εφαρμογές σύγχρονων υλικών, που προσφέρουν ισχυρή προστασία, φωτοθερμική άνεση και απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε χώρο που υπάρχουν τζάμια.

Εισάγει, προωθεί και εγκαθιστά πολυεστερικά films (μεμβράνες ασφαλείας), που θωρακίζουν οποιοδήποτε απλό, ευάλωτο τζάμι, μετατρέποντάς το, σε τζάμι υψηλής ασφαλείας, αδιάρρηκτο, ακίνδυνο και αδιαπέραστο. 

Με την τοποθέτηση των αντηλιακών μεμβρανών εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηλιοπροστασία και θερμομόνωση που μπορεί να μας προσφέρει ένα τζάμι, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό (τέντες, ρολά, στόρια).

Τέλος με τις διακοσμητικές μεμβράνες, μας παρέχει απόλυτη ή σχετική ιδιωτικότητα, μεταμορφώνοντας τα τζάμια ανάλογα με τις ανάγκες μας, αξιοποιώντας ιδανικά κάθε γυάλινη επιφάνεια που μας περιβάλλει.

Η Skiasis Protection, στηρίζεται στη συνέπεια, την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία, τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, που σας επισκέπτεται και με τις μετρήσεις ειδικών οργάνων, σας βοηθάει να επιλέξετε το καλύτερο για σας και το χώρο σας αποτέλεσμα.


Την πιο πλούσια συλλογή σε μεμβράνες για τζάμια που καλύπτουν θέματα ασφαλείαςηλιοπροστασίας και διακόσμησης θα βρει κανείς στην έκθεσή μας.

O σκοπός της χρήσης των προϊόντων είναι η παροχή λύσεων για καθημερινές ανάγκες που συναντάμε σε χώρους διαβίωσης και εργασίας. Σαν τέτοιες αναφέρουμε την ασφάλειά μας, την προστασία της περιουσίας μας, την δημιουργία του κατάλληλου θερμικού και οπτικού περιβάλλοντος, που είναι απαραίτητο για την άνεση και αποδοτικότηταμας.

Αποβλέπουμε στην ελαχιστοποίηση της σπατάληςεξοικονομώντας ενέργεια που πολλές φορές άδικα ξοδεύουμε, πετώντας «λεφτά από το παράθυρο».

Αποσκοπούμε στην άμεση ατομική αλλά και στην ευρύτερη περιβαλλοντική βελτίωση που καθορίζεται από τις επιλογές μας.

Η παθητική εξοικονόμηση ενέργειας μέσω συστημάτων που προωθούμε, ελαχιστοποιεί την χρήση κλιματιστικών, που εκτός απ΄την πολυδάπανη λειτουργία τους, διοχετεύουν στο περιβάλλον απίστευτα επιβαρυντικές εκπομπές μολυσματικών αερίων για να λειτουργήσουν.Oι καιροί άλλαξαν. Η οικονομική δυσχέρεια αφ΄ενός και το μεγάλο κόστος της ενέργειας αφ΄ετέρου, μας αφυπνίζουν για νέες λύσεις.

Για το σκοπό αυτό η Skiasis Protection στις νέες της εγκαταστάσεις, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, δημιούργησε την μονάδα εξομοίωσης και ελέγχου ηλιακής ακτινοβολίας .

Προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα: 

Α) Να δοκιμάσει τη βιωματική εμπειρία της θερμικής και οπτικής άνεσης που προκύπτει με την χρήση διαφόρων υλικών ηλιοπροστασίας για τζάμια.

Β) Να βεβαιωθεί μέσω ειδικών μετρήσεων για την απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας, την αποφυγή πάγιας σπατάλης και την ελαχιστοποίηση των αερίων του θερμοκηπίου.

Γ) Να καλύψει ανάγκες και να λύσει προβλήματα, που μπορεί να είχε χρόνια, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα τα λύσει.Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που επιζητούν το κάτι παραπάνω σε καινοτομίες και design, με πληθώρα εφαρμογών σε μεμβράνες και συστήματα σκίασης. Με μια επίσκεψη είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς, πως με μια απλή εφαρμογή στα ήδη υπάρχοντα τζάμια, μπορεί να τα θωρακίσει, να τα μετατρέψει σε ενεργειακά ή να τα μεταμορφώσει σε διακοσμητικά αμμοβολισμένα, χρωματιστά, ιριδίζοντα κ.λ.π.

Στη φιλοσοφία της Skiasis Protection είναι η ταυτόχρονη αισθητική αναβάθμιση κάθε χώρου που υπάρχουν τζάμια και άρα κάθε χώρου που μας περιβάλει.

Έτσι μια πληθώρα διακοσμητικών υλικών έρχεται να δώσει ένα άλλο τόνο, μια νέα αίσθηση που θ΄αλλάξει την ατμόσφαιρα.
Η όλη ιδέα της μεταμόρφωσης του γυαλιού, υπαγορεύεται απ΄τις ανάγκες που προκύπτουν απ΄τη χρήση του και την ευκολία της τροποποίησης του, που δεν είναι παρά μια απλή επίστρωση, με μια μεμβράνη υψηλής απόδοσης, μεγάλης ανθεκτικότητας και πολυετούς διάρκειας.Καλύπτουμε την όποια ανάγκη σας σχετίζεται με τα τζάμια, με δύο τρόπους.

α) Τηλεφωνική συνεννόηση και εν συνεχεία αποστολή υλικού με αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης. 

β) Επίσκεψη τεχνικού - επιλογή κατάλληλου υλικού - προμέτρηση - αποστολή προσφοράς - τοποθέτηση.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website